⬅ Takaisin listaukseen

Miten teet muutosta yksinkertaista?

Varaston vuokraaminen voi olla ratkaisu

Muutto uuteen kotiin on aina jännittävää. Kaiken tämän ilon vastapainona saattaa olla myös musertavaa ajatella ylitsevuotavan tavaramäärän pakkaamista ja kantamista uuteen kotiin. Tässä kohtaa kannattaa kuitenkin ajatella positiivisesti! Muutto on täydellinen tilaisuus käydä läpi kaikki vuosien varrella kertyneet tavarat. Näin pääset eroon kaikesta sellaisesta, jota et ole tarvinnut moneen vuoteen. Tavaroiden läpikäyminen voi kuitenkin herättää myös tunteita eikä kaikkea haluaisikaan heittää pois, sillä saatathan tarvita tavaroita joskus tulevaisuudessa. KK-varaston mielestä muuton ei pidäkään tarkoittaa, että kaikki ’’turhat’’ tavarat heitetään pois, vaan se voi olla oiva tilaisuus vuokrata varastotila, jossa tavarat pysyvät varmasti tallessa ja hyvässä kunnossa. Muutossa pitäisi huomioida muutamia asioita, jotta voit varmistua sujuvasta muutosta muuttopäivänä.  1. Käy omaisuutesi läpi! – Tärkeää on tunnistaa sellaiset tavarat, joita tarvitset uudessa kodissasi päivittäin. Pakkaa kaikki sellaiset tavarat laatikoihin, joita et välttämättä tarvitse joka päivä. Tässä kohtaa on myös hyvä pohtia, että olisiko tarvetta varastotilan vuokraamiselle. Kannattaa olla tarkkana, ettei vahingossa heitä mitään tärkeää pois.  Kannattaa hyödyntää muuttolaatikoita, joihin on mahdollista merkitä, mitä tavaroita jokainen laatikko sisältää.

2. Aloita pakkaaminen ajoissa! – Pakkaaminen kannattaa aloittaa ajoissa, jottei viimeisellä viikolla tule kiire eikä tarvitse stressata liikoja. Pakkaaminen saattaa viedä todella paljon aikaa, varsinkin jos muutat isosta omakotitalosta pois. Kannattaa muistaa, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Muista myös se, että KK-varastot vuokraavat sinulle mielellään tilaa muuttolaatikoiden säilytykseen.

3. Suunnittele mahdollisen avun tarve! – Kannattaa suunnitella, että onko mahdollisesti tarvetta muuttofirmalle, joka tekee kaiken puolestasi vai pyydätkö vain muutamaa kaveria avuksi kantamaan muuttolaatikoita. Kannattaa sopia muuttoavusta hyvissä ajoin ennen muuttopäivää, jotta sinun ei tarvitse tehdä muuttoa yksin. KK-varastot noutavat tarvittaessa tavarat suoraan kotoasi ja kuljettavat tavarat varastolle.

4. Vuokraa varasto! – Varaston vuokraaminen kannattaa tehdä ajoissa. Näin varmistat, että saat sinun tavaroillesi sopivan kokoisen varaston. Et välttämättä itse osaa arvioida, minkä kokoisen varaston tarvitset, joten ota tällöin yhteyttä KK-varastoihin, niin voimme yhdessä katsoa sopivan kokoisen varastotilan. Varastotilaa kannattaa hyödyntää esimerkiksi vain tiettyinä kausina tarvitsemiisi tavaroihin, kuten suksiin ja lasketteluvarusteisiin. Tavaroiden varastointi etukäteen vähentää työmäärää varsinaisena muuttopäivänä. Kannattaa muistaa, että tavaroiden varastointi ei tarkoita sitä, etteikö tavaroita voisi hakea pois, jos niille tuleekin tarvetta. Varastotilasta on hyötyä myös kotisi myynnissä, sillä tavaroiden pois vienti saa asunnon näyttämään raikkaammalta ja tilavammalta eli parhaimmassa tapauksessa saat sen nopeasti myytyä. Esimerkiksi autotallin tyhjentäminen olisi tärkeää, jotta mahdollinen ostaja näkee, että sinne oikeasti mahtuu auto!

Saatat pitää myös näistä:

Miten teet muutosta yksinkertaista?

Miten yritys voi hyödyntää vuokravarastoa?

Vinkkejä tavaroiden säilyttämiseen vuokravarastossa

toimii yhteistyössä KLIK Asuntovuokraus Oyn kanssa!

Varastohotellin vuokrauksesta huolehtii KLIK Asuntovuokraus Oy. KLIK on uudenaikainen vuokravälitysliike Porissa, joka vuokraa asuntoja, toimitiloja ja autopaikkoja.

Siirry tästä KLIK Asuntovuokrauksen sivuille!